Bruklin Netsi bi uskoro mogli da ostanu bez dvojice najboljih igrača Kajrija Irvinga i Kevina Durenta.

Kada su Kajri Irving i Kevin Dukent dolazili u njujoršku franšizu, mnogi su predviđali mnogo pobeda, plej-of i čak šampionske titule.

Dobili su mnogo problema, povreda, propuštenih utakmica i jednu sezonu za zaborav (2021/22) i brz odlazak Kevina i Kajrija.

Kako prenose američki mediji, Kajri Irving je čelnicima Bruklin Netsa dostavio spisak ekipa u kojima bi voleo da nastavi karijeru i tu nema nekih iznenađenja:

Njujork Niksi, Los Anđeles Lejkersi, Los Anđeles Klipersi, Majami Hit, Dalas Maveriks i Filadelfija Seventisiksers – to su sve potencijalne destinacije ukoliko se Kajri ne dogovori sa Netsima.

U pitanju će biti “sign and trade” tip dogovora, gde će Irving potpisati ugovor sa Netsima i putem trejda otići u drugu ekipu. Što se tiče Kevina Dukenta, stvari nisu toliko jasne.

On trenutno posmatra situaciju u Bruklinu i vaga oko svog ostanka. Kako neke informacije kažu, on gotovo sigurno odlazi iz Netsa ukoliko Kajri ode, a veruje se da dolazak Rasela Vestbruka nimalo ne pomaže toj situaciji.