Gradskom “Timu za reviziju” pridružiće se još neki članovi koji će, po potrebi, pomagati u određenim oblastima, potvrdili su iz Gradske uprave za BL portal.

Iz Grada poručuju da tim “i dalje funkcioniše kao na početku” i da su u njegovom sastavu svi koji su imenovani krajem decembra.

Šta je sve tim, tačnije “Komisija za utvrđivanje stanja i zakonitosti rada Grada Banja Luka” u protekla dva mjeseca utvrdila i u kojim tačno oblastima, iz Gradske uprave nisu htjeli da preciziraju, najavljujući da će svi nalazi Komisije biti predstavljeni na sutrašnjoj koneferenciji za novinare.

“Tim za reviziju, između ostalog, radi na provjeri raznih ugovora o djelu, provjeri tenderske dokumentacije, te analizi poslovanja javnog preduzeća Akvana“, kratko su saopštili.

Iz Gradske uprave do danas nisu otkrili kolike su naknade za rad eksterno angažovanih članova tima. Na pitanje da li je i kako regulisan njihov status kratko odgovaraju da je regulisan ugovorom o djelu, “a na osnovu rješenja o imenovanju Komisije”.