Šef kluba odbornika SNSD Banjaluka, predsjednik Skupštine Grada Banjaluka i dva poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa područja grada Banjaluke, odazvaće se pozivu na sastanak koji je za sutra zakazao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Uvijek smo za razgovor ali ucjene i prijetnje protestima koje ovih dana dolaze od gradonačelnika i njegovog tima za nas su neprihvatljive i najoštrije ih osuđujemo. U pozivu na sutrašnji sastanak izneseno je niz netačnih informacija o odnosu SNSD-a u Banjaluci prema predloženom budžetu kao i paušalna ocjena o dopisu Ministarstva finansija u Vladi Republike Srpske. Vjerujemo da je gradonačelnik svjestan da je predloženi budžet loš pa na sve načine pokušava da izvrši pritisak da budžet bude usvojen. SNSD je uvijek veoma ozbiljno shvatao donošenje najvažnijeg dokumenta kao što je budžet”, saopšteno je iz GO SNSD Banjaluka.
Za sastanak sam saznao nakon mejla iz Gradske uprave, kaže Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD. Sastanak je ispolitizovan i nije potreban, ali ćemo se ipak pojaviti tamo – poručuje to Topić.