Banjalučanin Saša Kisin (49) koji je preminuo od povreda zadobijenih u ponedjeljak naveče u fizičkom sukobu u napuštenoj kući u banjalučkoj Ulici Jovana Dučića, u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen je sinoć u teškom zdravstvenom stanju i bez svijesti.

Odmah je operisan, ali je ubrzo podlegao, saopšteno je iz UKC-a Republike Srpske.

“U 21.42 časova kolima Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banaluka u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen je pacijent u teškom zdravstvenom stanju i bez svijesti. Odmah po prijemu pristupilo se reanimaciji pacijenta, a nakon toga i hitnom operativnom zahvatu. Tokom noći pacijent je hospitalizovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC-a te pored svih napora ljekara da mu spasu život, pacijent je preminuo dana 14.05.2024. godine u 03.25 časova”, navode za “Nezavisne” iz UKC RS.

Inače policija je zbog ubistva uhapsila Dragana Jelaču (48) iz Čelinca koji im je od ranije dobro poznat, te djevojku S.V. (20) iz Laktaša i njenog sugrađanina D.K. (46) koji, kako saznajemo ranije nisu prolazili kroz policijske evidencije.

Svo troje su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo nalaze se na kriminalističkoj obradi.

Kako “Nezavisne” saznaju, svi uhapšeni bili su pijani, odnosno utvrđeno im je prisustvo alkohola u organizmu.