Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da je Vaterpolo klub “Banjaluka” klub sa najboljom tradicijom i rezultatima, koji je u 10 odigranih prvenstava devet puta bio šampion, te ukazao na potrebu za većim ulaganjima u ovaj klub koji je nepravedno bio zapostavljen.

Stevandić je istakao da se ovaj klub, koji je učestvovao na kvalifikacijama za Ligu šampiona, sprema za osvajanje titule na međunarodnom evropskom vaterpolo takmičenju “Evro čelendžer”, saopšteno je iz Narodne skupštine Srpske.

Predsjednik parlamenta Srpske ugostio je u Banjaluci igrače i rukovodstvo Vaterpolo kluba “Banjaluka” i tom prilikom im čestitao za ostvarene uspjehe i odbranu titule prvaka BiH, osmu godinu zaredom.

Stevandić je igračima poželio mnogo uspjeha u budućim takmičenjima, naglasivši da su sportisti ovog kluba najbolji ambasadori Banjaluke i Srpske.

Članovi Vaterpolo kluba izrazili su zahvalnost Stevandiću za prijem i pruženu podršku, naglasivši da će nastaviti sa ostvarivanjem najboljih rezultata.