Policija je uhapsila D.J. iz Čelinca i V.S. i D.K. iz Laktaša, zbog sumnje da su nasmrt pretukli muškarca u Banjaluci. Oni se terete da su počinili krivično djelo teško ubistvo.

Službenici Policijske uprave Banjaluka, juče su uhapsili D.J. iz Čelinca i V.S. i D.K. oba iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo teško ubistvo.

“U toku je kriminalistička obrada navedenih lica. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta navedena lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu danas biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navode iz PU Banjaluka.

Kako su za “Nezavisne novine” ispričali očevici, sinoć oko 22 časa u Ulici Jovana Dučića, u centru Banjaluke, vidjeli su policiju kako privodi više muškaraca, dok je jedan bio povrijeđen.

“Jedan muškarac bio je krvav i ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i odvezla na dalju obradu. Policija je uhapsila neke muškarce”, rekao je očevidac.

Nezvanično saznajemo da je muškarac naknadno preminuo u bolnici, a da je navodno između više osoba došlo do fizičkog obračuna koji je završio tragedijom.