Tokom zasjedanja na 7. posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske došlo je do javne rasprave između predsjednika Narodne skupštine dr Nenad Stevandića i narodnog poslanika iz grupe”Za pravdu i red” Đorđa Vučinića, nakon što je Vučinić iznio određene kvalifikacije protiv Stevandića.


Stevandić je Vučiniću poručio da je on jedino poznat po tome što nelegalno glasao i to priznao, te da pokušava da vrijeđate na temu nacionalne politike.
„Ja sam jedan od onih koji je osnovao pokret SDS i zato što sam se borio za svoj narod ispred mog stana su me upucali u rame, u Zapadnoj Slavoniji me je granata oduvala i bio sam gluv desetak dana a to je sve bilo kad se vi niste još ni rodili“ rekao je Stevandić.
On dodaje da je priča oko afere „crveni kombi“ osmišljena od strane Osmana Mehmedagića, kako bi se pokušao zaustaviti njegov politički napredak koji je između ostalog nastao i na uzdizanju nacionalnog identiteta.
„To što vi ponavljate stenograme muslimanske obavještajne službe govori o vama a ne o meni“ poručio je Stevandić Vučiniću i dodao da se on diskreditovao kad je sam priznao da je tražio da OHR smijeni legalno izabrane predstavnike Republike Srpske.